Podrška Domovinskog pokreta, Mosta i udruge Hoćemo

Podrška Domovinskog pokreta, Mosta i udruge Hoćemo

05.04.2021.

Krešimir Čabaj, predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Osječko-baranjske županije, Petar Kopunović Legetin, koordinator za grad Osijek političke stranke Most I Tomislav Mišetić , predsjednik udruge “Hoćemo! Udruga za bolji Osijek” predstavili su predizbornu suradnju i pružili podršku Berislavu Mlinareviću, nezavisnom kandidatu za gradonačelnika grada Osijeka.

„Zahvaljujem Domovinskom pokretu, Mostu i Udruzi Hoćemo na potpori. Prilikom objave kandidature rekao sam da za mene ne postoje ni lijevi ni desni, nisu nam potrebna takva razmišljanja. Ne zanimaju me oni koji žele raditi za osobne ili stranačke interese. Mene zanimaju oni koji hoće, mogu i žele raditi za boljitak građana i grada Osijeka. Dosadašnje pogrešne politike unazadile su naš grad. Naš grad je lijep i još uvijek ima dovoljnu dozu energije da zajednički počnemo stvarati pozitivno okruženje. Ovdje sam stvorio svoj život, ostvario se profesionalno i osobno i sada to svoje stečeno znanje i iskustvo i svu svoju energiju želim staviti na raspolaganje sugrađanima i pozivam sve da mi se pridruže i daju svoju podršku kako bi vratili našem Osijeku mjesto koje mu pripada i da zajednički uložimo maksimalni napor kako bi oživjeli posrnulo gospodarstvo. Osijek mora biti centar Slavonije, Baranje i Srijema i centar izvrsnosti. Uz podršku ovdje prisutnih partnera i podršku građana, ostvarit ćemo taj zacrtani cilj i vratiti PRAVO LICE GRADA!“, poručio je ovom prigodom Berislav Mlinarević.

“Osijeku treba promjena, novo lice, novo i jače djelovanje. Konkretna i provediva rješenja za bolji život i standard građana. U Udruzi Hoćemo smatramo da je Berislav Mlinarević to pravo lice grada čovjek koji dolazi iz realnog sektora, koji Osijeku može dati puno“, izjavio je Tomislav Mišetić predsjednik udruge “Hoćemo”.

„Istok Hrvatske po mnogočemu je specifičan. Godine iza nas obilježene su kroz tri razdoblja – rat, obnova, povratak, a zatim jednako teško razdoblje u kojem smo se inatili. Ovo zadnje razdoblje dovelo nas je do zatvaranja u sebe, klijentelizam uskog kruga ljudi i stvaranja neprijatelja. Mi smo odlučili zatomiti sve razlike, koje sigurno postoje i kroz suradnju s ljudima koji znaju i žele dobro ovom gradu vratiti Osijek tamo gdje mu je i mjesto”, rekao je Kopunović Legetin.

„Osijek je grad nagomilanih problema, koji stagnira, zaostaje, grad velikih neiskorištenih potencijala. Vjerujemo da je Berislav Matijević najbolji izbor za grad Osijek i stoga smo mu dali svoju punu podršku te pozivamo i Osječanke i Osječane da učine isto na predstojećim izborima“, poručio je Krešimir Čabaj.


Domovinski pokret footer