Drugi krug je nova utakmica, idemo po pobjedu!

Drugi krug je nova utakmica, idemo po pobjedu!

21.05.2021.

U prvom krugu lokalnih izbora održanom 16. svibnja 2021. godine, Berislav Mlinarević je s osvojenih 6.930 glasova, odnosno uz podršku 19,63% građana Osijeka koji su izašli na izbore, ušao u drugi krug izbora u kojem će se sučeliti s Ivanom Radićem, kandidatom HDZ-a za gradonačelnika Osijeka. Podsjetimo, Berislav Mlinarević istaknuo je svoju kandidaturu za gradonačelnika Osijeka kao nezavisni kandidat, uz podršku Domovinskog pokreta, Mosta i Udruge Hoćemo.

Uz veliki uspjeh Berislava Mlinarevića i prolazak u drugi krug izbora, jednako uspješna u prvom krugu lokalnih izbora bila je i lista Domovinskog pokreta i Mosta za Gradsko vijeće Grada Osijeka čiji je nositelj Krešimir Bubalo. Uz podršku gotovo 18% Osječana ova je lista druga po snazi u Gradskom vijeću.

Berislav Mlinarević s velikim optimizmom iščekuje drugi krug lokalnih izbora te očekuje kako će dobiti podršku Osječanki i Osječanki za svoj program koji će pokrenuti gospodarstvo, ojačati investicije, revitalizirati prehrambeno-prerađivačku industriju, stvarati poticajno okruženje za poduzetništvo i IT sektor te izgraditi potrebnu infrastrukturu za kvalitetniji i ugodniji život za sve generacije.

Ušao sam u ovu izbornu utrku s punim srcem, željom i voljom da kao uspješan poduzetnik doprinesem razvoju svoga grada. Nudim znanje, iskustvo i promjenu dosadašnjeg modela upravljanja. Na izbore u prvom krugu izašlo je 39 posto Osječanki i Osječana i ja ih ovim putem pozivam da u drugom krugu izađu u većem broju. Drugi krug je nova utakmica u kojoj idemo po pobjedu!“, poručuje Berislav Mlinarević.Domovinski pokret footer